Search for Archive .. Or Search Article

GOOGLE

Loading page speed with Javascript Compressor

Hello blogger buddy wherever you are. For the first time, I will tell you if you use the tool before compress code, like this css compressor. So this time I will discuss about the javascript compressor. It is seen rarely and it seems strange for those of you who use tools like this, though so tools that one can speed up loading this blog, believe it? Believe it or not, you own it determines. For that, let's try that one advantage of this tool, who knows your blog or website can be faster page loading it! Javascript Compressor can be found in the tools JavascriptCompressor.com compress javascript provider was quite helpful for loading page blog / web us. To use the tool's this one you should prepare in advance javascript code, with your record should not enter this javascript code like "script src =", but the original code from javascript, because the code of yesteryear is the function to load a script that URL addresses listed. So immediately you try this one tool, may blog / website you faster and make a welcome visitor, AMIEN! Hopefully bermaanfaat and good luck.
Related Posts
Sponsor

17 comments :

Do not spam,porn,violence and gore!

  1. kenapa ga pake jQuery aja bro??
    kan fungsinya sama aj, kalo masalah kecepatan menurut saya itu tergantung inetnya. :D

    ReplyDelete
  2. nah ini dia sob .. yang dicari2 .. thanks untuk sharing nya

    ReplyDelete
  3. mau tanya nih, apa kode yg dimaksut itu semua kode html kita? maklum nubi nih

    ReplyDelete
  4. weee...patut dicoba ne sob, nice info nech...salam sukses sobat

    ReplyDelete
  5. mantep tuh, cocok buat yg koneksi internetnya lelet seperti saya.:D

    ReplyDelete
  6. @kintaro : bukan html tapi javascript atau bahasa pemograman java, untuk lebih jelasnya tinggal cari di wikipedia ketikan "Javascript" di kotak search nya sob, smoga brmanfaat!

    ReplyDelete
  7. informasinya sangat bermanfaat, bisa dicoba

    ReplyDelete
  8. WAH INFO YANG MENARIK NIH. . . Bgmn membuat jam digital yang mengikut i mouse ??? KOMENT BLOG KU http://fianmuse.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. oke aku langsung ke tkp ...thanks sob

    ReplyDelete
  10. mksihh gan infonya...
    comment blik y...

    http://jemput-rizki.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Makasih sobat buat infonya...Aku jadi nambah pengetahuan juga nih...Maklum newbie nih butuh banyak belajar dari senior2 di internet...
    Salam kenal aja dah...

    ReplyDelete